Hoppa till textinnehållet

Företagskunder

Är du företagskund hos oss? Vi erbjuder rådgivning och täta samtal för att hitta individella lösningar för ditt företag. Tillsammans arbetar vi för att hitta olika finansieringsläsningar och vägar för att försöka lösa en akut kris eller säkra en fortsatt drift.

Välkommen att kontakta oss!

Personalpresentation

Privatkunder

Är du privatkund hos oss? Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder stöd och råd tillsammans skapa en privatekonomisk trygghet. I tider då många permitteras och varslas erbjuder vi även dig som drabbats och är bolånekund amorteringsfrihet i upp till ett år. 

Välkommen att kontakta oss!

Personalpresentation

Föreningsstödet

Som lokal Sparbank värnar vi varmt om våra lokala föreningar och vill gärna vara med och stötta extra i dessa tider. Nu kan ni som ideell förening i vårt verksamhetsområde Bromölla kommun och tidigare fått sponsring av Ivetofta Sparbank, ansöka om extra stöd.

Ansökan kan göras nedan på denna sidan.

Ansökan Föreningsstödet 2020

Coronavirusets framfart gör att vi står inför många svåra utmaningar som kräver att vi hjälps åt på alla plan. Många av våra lokala föreningar drabbas av kostnader som beror på ej genomförda eller inställda arrangemang.

Har er förening uteblivna intäkter i dessa kämpiga Coronatider? Då kan ni ansöka om extra stöd hos Ivetofta Sparbank.

Som lokal Sparbank värnar vi varmt om våra lokala föreningar och vil gärna vara med och stötta extra i dessa tider. Ansökan görs nedan på denna sidan.

Vem kan få extra stöd via Ivetofta Sparbank?

  • Ideell förening med verksamhet i Bromölla Kommun och redan fått beviljad sponsring inför år 2020 av Ivetofta Sparbank.
  • Föreningen ska drabbats av uteblivna intäkter som beror på ej genomförda eller inställda arrangemang.
  • Föreningen kan få ett extra föreningsstöd upp till den summan som vi sedan tidigare har beviljat.

Välkommen med din ansökan!

Frågor angående Föreningsstödet

Camilla Karlsson, Marknadsansvarig Ivetofta Sparbank

Mejl:

Smarta apptips

Av omtanke för de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor. Vi ber dig istället använda vår app eller internetbank för att göra dina banktjänster.