Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

En sparbank för bygden!

Som sparbank har vi inga enskilda ägare utan vi ägs i princip av våra kunder. När andra banker tänker på sina aktieägare- tänker vi på vår hembygd. Sparbanksidén är att hjälpa människor att förverkliga sina idéer genom en sund privatekonomi, stimulera till sparande och se till att bankens pengar kommer till nytta för orten och därmed bidra till lokalsamhällets utveckling.

Ivetofta Sparbank grundades 1905 och är en fristående och växande sparbank. Förutom privatpersoner har vi många små och medelstora företag, föreningar samt lantbruksföretag som kunder. Banken har huvudkontor i Bromölla och ett kontor i Näsum.  Vi erbjuder via våra kontor fullservice inom bank och försäkring och arbetar för att vara det självklara valet av bank för de som bor och verkar i vårt verksamhetsområde, Bromölla kommun.

Vi söker privatrådgivare!

Vi söker privatrådgivare!


Vill du jobba i en Sparbank i medvind!

Viktiga mål för oss är kundnöjdhet och en hög marknadsandel. Vår sedan tidigare höga marknadsandel ökar, inom både privat och företag, och våra kunder ger oss höga betyg i våra kundundersökningar. Vi söker dig som vill jobba i en bank som sätter kunden i fokus.

Du kommer att arbeta på bankens kontor i Bromölla med ansvar för en egen kundbas. I arbetsuppgifterna utgår du från ett helhetsperspektiv genom kundsamtal på kund- eller bankinitiativ. Tillsammans med övriga medarbetare på banken blir du en väsentlig del av bankens kompetens, och det är viktigt att du är engagerad i ditt arbete och har förmåga att skapa förtroende.

Tjänsten innebär bland annat att du arbetar med kundmöten inom Låna, Spara, Betala och Försäkringar. Vi ser även det som en fördel om du har intresse, kunskap och erfarenhet inom fond-, aktie och övrig placeringsmarknad, samt att du har arbetat med bolåneaffären.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig med mycket energi, som är social, utåtriktad, tycker om att arbeta med människor och har en hög servicenivå som utgångspunkt i alla kundmöten. Vi lägger även stor vikt vid gruppkänslan på kontoret så din goda samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Tjänsten kräver SwedSec rådgivarlicens samt att SwedSec bolånelicens finns eller är på gång. Ekonomutbildning på högskolenivå eller motsvarande är meriterande.

Välkommen med ansökningshandlingar till birgitta.andersson@ivetoftasparbank.se. Handlingarna ska vara banken tillhanda senast onsdagen den 31 januari 2018. Har du frågor är du välkommen att ringa Birgitta Andersson, privatmarknadschef eller Annette Jansson, facklig kontaktperson. Telefon 0456-453 30.

Stäng Skriv ut