Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Som Sparbank har vi inga enskilda ägare utan ägs i princip av våra kunder. När andra banker tänker på aktieägare - tänker vi på vår hembygd. Sparbanksidén är att hjälpa människor att förverkliga sina ideér genom en sund privatekonomi, stimulera till sparande och se till att bankens pengar kommer till nytta för orten och därmed bidra till lokalsamhällets utveckling.

 

Ivetofta Sparbank grundades 1905 och är en fristående Sparbank. Förutom privatpersoner har vi många små och medelstora företag, föreningar samt lantbruksföretag som kunder. Banken har huvudkontor i Bromölla och ett kontor i Näsum. Vi erbjuder via våra kontor fullservice inom bank och försäkring och arbetar för att vara det självklara valet av bank för de som bor och verkar i vårt verksamhetsområde, Bromölla kommun

Vi söker nu en ny medarbetare i Kundservice

Vi slår vakt om bankservicen i Bromölla och Näsum, vi söker nu en ny medarbetare i Kundservice.

Tjänsten är ett vikariat t o m 31 december 2023. Som medarbetare i Kundservice är du bankens ansikte utåt, där får kunden hjälp direkt eller hjälp att komma i kontakt med rätt yrkesroll i banken på ett enkelt och smidigt sätt. Du arbetar både med bokade och obokade kundmöten och hjälper våra kunder med vardagliga ärenden, både på kontoret, via telefon och via digitala kanaler. Ditt viktigaste uppdrag är att se till att kunden känner sig sedd, välkommen och omhändertagen.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig med mycket energi, som är social och utåtriktad, tycker om att jobba med människor och har hög servicenivå som utgångspunkt i alla kundmöten. Du stimuleras av omväxlande arbetsuppgifter och drivs av att hitta den rätta lösningen för kunden. Vi sätter även stor vikt vid gruppkänslan på kontoret så din goda samarbetsförmåga är en viktig egenskap.

 

Vår målsättning är att tillsätta tjänsten under hösten 2022. välkommen med ansökningshandlingar till birgitta.andersson@ivetoftasparbank.se. handlingarna ska vara banken tillhanda senast fredagen den 21 oktober. Har du frågor är du välkommen att ringa Birgitta Andersson, Kundservicechef eller Åsa Carlsson, facklig kontaktperson. Telefon 0456-453 30.